Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Trouwbeurs For Lovers

Op zoek naar de mooiste huwelijkslocatie? Wil je graag een unieke trouwring laten maken? Loop je graag eens rond tussen de verschillende trouwjurken en maatpakken? Of wil je meer informatie rond het plannen van je huwelijk? Dan zijn onze For Lovers beurzen een absolute must!

Kom naar de trouwbeurs For Lovers op 20 en 21 oktober in de Grenslandhallen in Hasselt en start met een voorsprong aan de voorbereidingen van jullie huwelijk. 

Atelier Kirsten Vos | Unieke handgemaakte trouwringen

Meer en meer koppels laten tegenwoordig hun trouwringen op maat maken. Op deze manier heb je een uniek paar ringen die jullie persoonlijkheid en liefde symboliseert. Je bespreekt je wensen en je budget en creëer samen de ideale trouwringen.

Ben je opzoek naar een uniek paar trouwringen? Kom dan zeker eens langs de stand van Kirsten Vos op de Trouwbeurs For Lovers!

Atelier Kirsten Vos

Kirsten Vos is al 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en ambachtelijk maken van trouwringen. Ze weet perfect jullie wensen om te zetten in een prachtig juweel waar je de rest van je leven van kan genieten.