Over het atelier

Voor een gepersonaliseerd juweel bent u na afspraak van harte welkom in mijn atelier. Tijdens een persoonlijk gesprek maak ik een schets van uw juweel, rekening houdend met uw wensen en budget.

Tijdens een tweede bezoek toon ik u het voorontwerp en na eventueel aanpassingen werk ik uw kostbaarheid in alle perfectie af zodat u dit een eeuwigheid kunt koesteren.

Open op afspraak

Om eventuele wachttijden te vermijden en de persoonlijke aandacht aan uw wensen te kunnen garanderen is het atelier enkel te bezoeken op afspraak. Zo kunnen wij in alle rust uw droomjuweel bespreken.

Atelier Hasselt openingsuren

Kliniekstraat 13 | 3500 Hasselt

Maandag gesloten
Dinsdag 10u-18u
Woensdag 10u-18u
Donderdag 10u-21u
Vrijdag 10u-18u
Zaterdag 10u-17u
Zondag gesloten
Steeds op afspraak

Handgemaakt

Persoonlijke sfeer

Unieke stukken

Kirsten Vos

Het ontwerpen van de unieke handgemaakte juwelen doe ik met hart en ziel. Elke creatie is voor mij een pronkstuk dat de persoonlijkheid van de drager weerspiegelt. In 1997 ging ik de uitdaging aan om mij te vestigen als zelfstandige goudsmid/juwelier en opende mijn atelier in hartje Riemst.

In 2018 verhuisde ik naar mijn splinternieuw atelier in Hasselt.

Ieder juweel draagt zijn eigen verhaal. Bij trouwringen is dit verhaal voor de hand liggend maar ook heel veel andere juwelen worden ontworpen als een soort persoonlijke statement of herinnering. 

Een juweel dat persoonlijk ontworpen is naar jouw persoonlijk verhaal draagt een enorme emotionele waarde en groeit vaak uit tot een familie erfstuk. 

“Everything you can imagine is real”

Pablo Picasso​