1. De Edelsteen

Krachtig, bont, theatraal of net heel ingetogen. Elke edelsteen heeft zijn unieke eigenschappen, al dan niet versterkt door de grootte, kleur, helderheid en slijpwijze. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos. Moeilijk kiezen? Geen nood. Op basis van jouw input begeleid ik je naar de edelsteen die het beste bij jou of je geliefde past. Inclusief certificaat met alle technische info en specifieke kenmerken.

2. De Schets

De schets is de basis voor onze samenwerking. Mijn potlood is dan ook nooit veraf. Al bij ons eerste gesprek zet ik jouw wensen om in heldere lijnen en afgetekende vormen. Vertel me ronduit wat je wil en ik kom verrassend uit de hoek. Steevast vanaf een blanco blad en telkens opnieuw gewapend met een volle lading frisse ideeën.

3. Afgewerkt juweel

Een juweel maken gaat verder dan het samenvoegen van edelstenen en goud. Het proces is gebaseerd op het verhaal en de wensen van de drager, met als eindresultaat een uniek juweel dat perfect aansluit bij de persoonlijke voorkeuren van de klant. Juwelen zijn een blijvende herinnering aan een dierbare of aan een mijlpaal in je leven… of gewoon een mooi cadeau aan jezelf. Zo’n juweel koester je voor het leven.