Juweelontwerp

Ga zitten, ik luister. Zodat ik precies weet wat je wil vertellen. Samen gaan we op zoek naar de juiste edelsteen, materiaalkeuze, vorm, kleur en afwerking voor jouw juweel. Rekening houdend met je wensen en budget.

Met een schets breng ik het stuk voor het eerst tot leven. Overtuigd? Dan werk ik het ontwerp verder uit. Na de laatste aanpassingen start de creatie van jouw pièce unique. Mét certificaat!

Oude goud naar nieuw juweel

Erfstukken hebben vaak een diepe emotionele waarde en dragen herinneringen met zich mee uit een soms ver verleden. Vaak is hun design echter wel wat gedateerd waardoor ze niet gedragen worden en ze de kans niet meer krijgen om te schitteren zoals voorheen. 

Laat jouw juweel met grote zorg demonteren en omsmelten om er een fris nieuw ontwerp van te maken. Wie weet wil je misschien ook wel een nieuw stukje toevoegen omdat er weer nieuwe herinneringen en mijlpalen zijn bijgekomen?

Herdenkingsjuweel

Juwelen associëren we vaak met vreugdevolle momenten. Maar een sieraad geeft je ook kracht in moeilijke tijden, bijvoorbeeld bij een levenseinde.

In een op maat gemaakt herdenkingsjuweel verwerk ik discreet een kleine hoeveelheid as van jouw dierbare, al dan niet met een (subtiele) vingerafdruk. Zo draag je hem of haar voor altijd heel dicht bij je en blijft jullie hechte band voor eeuwig bestaan.

Herstellingen

Een ring die niet meer past? Een gebroken collier? Parels zonder glans? Een verloren edelsteen? Of een slotje dat het niet meer doet? Kom langs in mijn atelier en ik herstel je waardevolle stuk in al zijn glorie.

Geen zorgen: bij mij is je juweel in veilige handen. Ik bewerk het met de allergrootste toewijding en veel respect voor het achterliggende verhaal. Zo kan jouw sieraad straks weer jaren mee.

Trouwringen

Ringen blijven hét huwelijkssymbool bij uitstek. Maar elk liefdesverhaal is uniek en verdient een gepersonaliseerd juweel. Laat jullie inspireren in mijn atelier.

We overlopen er samen de mogelijkheden. Allebei een andere smaak? De ene wat verfijnder en de andere wat stoerder? Geen probleem! Ik laat jullie individuele voorkeuren samensmelten tot één harmonieus geheel.

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar een uniek juweel? Eentje voor jezelf of als cadeau?

Ik ga graag met jou opzoek naar het perfecte ontwerp.