Uniek juweelontwerp

Elk juweel draagt een uniek verhaal. Kirsten helpt u uw verhaal te visualiseren in een mooi ontwerp uit edelmetalen dat u en uw kinderen na u nog lang kunnen koesteren

Oud goud

U kan uw erfstukken of oude juwelen bij Kirsten laten omvormen tot een nieuw, modern juweel. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden met uw juweel te bespreken

Herstellingen

Ringen laten vergroten of verkleinen, colliers solderen, slotjes herstellen,... met veel plezier herstelt Kirsten uw juweel opnieuw in zijn perfecte staat.

Unieke ontwerpen op maat

Voor een gepersonaliseerd juweel bent u na afspraak van harte welkom in mijn atelier. Tijdens een persoonlijk gesprek maak ik een schets van uw juweel, rekening houdend met uw wensen en budget. Tijdens een tweede bezoek toon ik u het voorontwerp en na eventueel aanpassingen werk ik uw kostbaarheid in alle perfectie af zodat u dit een eeuwigheid kunt koesteren.

Trouwringen op maat ontworpen

Kristof & Anna

Ze zijn al jaren samen en nu hebben Kristof en Anna besloten hun liefde te bezegelen met een ring. Anna kreeg een mooie princes geslepen diamant. De vorm van deze zetting zie je terugkomen in de ring van Kristof en geeft hem een robuustere look.

Tom & Eline

Deze leuke combinatie is erg verschillend maar past toch zo mooi samen. Eline koos voor een meer organische, ruwere vorm met enkele natuurlijke diamanten. Bij de ring van Tom is de organische structuur iets subtieler, het witgoud werd niet gerhodineerd waardoor het zijn meer natuurlijke champagnegouden kleur bewaard.

Lisa & Lander

Via Facebook kwam ik in contact met Lisa en Lander. Zij waren opzoek naar een uniek ontwerp dat binnen hun budget paste. Het design met de diamantjes voor Lisa is erg vrouwelijk en elegant. De zware mannenring voor Lander die voor een deel uit zilver is opgemaakt matcht perfect bij Lisa door zijn rosé gouden afwerking.

Kitty & Chris

Ik leerde Kitty en Chris kennen op de trouwbeurs. Na een leuk kennismakingsgesprek maakten ze een afspraak in het atelier in Hasselt. Samen met hun kwamen we tot deze mooie bi-color ontwerpen. De ring van Kitty werd gemaakt uit het goud van haar verlovingsring en die van Chris is robuuster en volledig mat voor een elegante mannelijke uitstraling.

Iris & Evert

Uiteraard moeten trouwringen niet altijd helemaal hetzelfde zijn. Samen met Iris en Evert zochten we naar de ontwerpen waar ze hun beide helemaal goed mee voelden. Iris koos voor een heel elegant en vrouwelijk ontwerp ingelegd met diamanten. Evert koos voor een bescheiden ontwerp in champagnegoud.

Nancy & David

Nancy en David kozen ieder hun eigen ontwerp. Nancy wilde graag een witgouden ontwerp met diamanten en een sierlijke vrouwelijke afwerking. David wilde uiteraard een stoerder, mannelijk ontwerp en samen met hem kwamen we uit op een mooi ontwerp in geel goud met een hout structuur.

Sandy & Tim

Sandy en Tim kozen voor dit mooie gedraaide ontwerp dat niet alleen de diamanten mooi omhoog brengt maar ook een symbool is voor eeuwigheid en oneindigheid. Bij het ontwerp van Tim werd de zijkant mooi glanzend gemaakt voor een leuk contract met de matte bovenzijde.

Bert & Nathalie

Deze trouwringen zijn speciaal voor Bert en Nathalie ontworpen. Samen met hun input creëerde ik deze schitterende dubbele ringen in geel goud met een prachtige solitaire diamant en kleine briljanten voor de vrouwelijke sierlijkheid

Roel & Annika

Voor deze ontwerpen kozen we voor het warme rose goud. Voor Annika gebruikte ik mooie heldere witte briljanten en voor Roel de stoerdere, mannelijke zwarte diamanten.

Ruben & Jolien

De trouwring van Jolien is gemaakt met het goud van de trouwring van haar overleden moeder. Op die manier draagt ze haar moeder steeds dicht bij haar. We ontwierpen een dubbele ring uit wit en geelgoud voor een mooie moderne look.

Johan & Lucy

Johan en Lucy kozen voor een ruwer ontwerp. Het fijne geel gouden detail en de diamant brengen een heerlijke sierlijkheid in de ruwe natuurlijke vorm.

Bram & Evelien

Deze trouwring voor Evelien is speciaal ontworpen zodat ze tegen haar verlovingsring aangeschoven kan worden waardoor het een mooi geheel wordt. Om dit door te trekken in het ontwerp van Bram zijn ring heb ik de ring gedeeltelijk mat en glanzend gemaakt waardoor het twee samengevoegde ringen lijken.

Wim & Tara

Wim en Tara zijn beide architecten met een voorliefde voor strakke ontwerpen. De ring van Wim is mat met in hoogglans gepolijste zijkanten. De ring van Tara krijgt extra sierlijkheid door de Princess diamant met 3 briljanten.

Ine & Stijn

Ine en Stijn gaven mij carte blanche! Ik ontwierp deze twee trouwringen in wit en geel goud. Voor Ine creëerde ik een dubbele band uit witgoud ingelegd met briljanten. Voor Bram werd het een dubbele band met creatieve organisch gevormde afwerking en een leuke combinatie tussen mat en hoogglans.

Kurt & Jasmine

Kurt en Jasmine wilden graag een speels en modern design. Deze dubbele ringen zijn over elkaar gezet zodat het lijkt alsof de buitenste schil openbarst waardoor het ruwe goud aan de binnenkant zichtbaar wordt. Als finishing touch kreeg de ring van Jasmine de mooie briljant geslepen diamanten in pavé zetting.

Hans & Valerie

Hans en Valerie kozen voor dit leuke ontwerp met een ruwere afwerking die de ringen een speciale glans geven. De briljanten werden gerecupereerd uit een erfstuk van Valerie waardoor de ring niet alleen nog mooier is maar ook een grotere emotionele waarde krijgt.

Joke & Dirk

Dit ontwerp is een combinatie van witgouden mat afgewerkte ringen met een stukje geel goud dat toegevoegd werd voor het aanbrengen van een vingerafdruk van de partner. Zo wordt dit ontwerp écht uniek en verbindt het de dragers met een symbolisch teken van samenhorigheid en eeuwigheid.

Denis & Inneke

Denis en Inneke zochten naar een uniek ontwerp dat bij hun levens filosofie past. De prachtige glanzende witgouden buitenkant ligt als een beschermend deken over de mooie ruw afgewerkte geelgouden binnenste laag. De ring van Denis is robuuster en mannelijk terwijl die van Inneke sierlijk is afgewerkt met een "Princes" diamant (vierkant geslepen).

Een eigen ontwerp laten maken of opzoek naar een uniek juweel?

komt u graag in alle rust een kijkje nemen in het goudsmid atelier,  om de unieke juwelen te bewonderen? Maak een vrijblijvende afspraak en Kirsten neemt uitgebreid de tijd voor u.

Foxy lady

Voel jij je aangesproken tot deze vier kernwoorden?

Dan ben jij een foxy lady!

Deze exclusieve eigen juwelenlijn bestaat uit elegante vosjes. Deze zijn verkrijgbaar in wit en geelgoud, met of zonder diamanten.De vosjes kunnen verwerkt worden in een halsjuweel, armband, oorhangers of zelfs manchetknopen.

Juwelen ontworpen
0
Tassen koffie
0
Jaren ervaring
0 +
Klantentevredenheid
0 %

Testimonials

Seppe Schaepkens
Seppe Schaepkens
2022-07-24
aanbevolen
Prachtig om te zien hoe passioneel iemand verbonden kan zijn met zijn/haar “werk”. We hebben bij Kirsten onze trouwringen mogen uitkiezen , en zijn meer dan tevreden. De uitleg was buitengewoon en nam meer dan de tijd voor ons ! Hier voelt men de passie & kwaliteit , en de rest is absolute bijzaak voor Kirsten ! Chapeau & nogmaals bedankt Kirsten !
Marta Konarzewska-Cox
Marta Konarzewska-Cox
2021-06-03
aanbevolen
Dank u, Kirsten, mijn juweeltje past perfect bij mijn verhaal. 🌼
Wendy Bos-Poelmans
Wendy Bos-Poelmans
2020-09-06
aanbevolen
Een lieve eerlijke dame waar je je onmiddellijk mee op je gemak voelt. Kirsten denkt mee en ontwerpt dan een pracht juweel. Wij hebben onze trouwringen laten maken met daarin de trouwringen van mijn ouders verwerkt. We zijn heel dankbaar en meer dan tevreden. Wij komen in de toekomst zeker nog terug!
Evelyne Depoorter
Evelyne Depoorter
2020-06-04
aanbevolen
Heel fijne service, heel aangename sfeer... een aanrader voor het maken van persoonlijke juwelen. Heb er een positieve ervaring aan overgehouden. voor herhaling vatbaar. 🙏😇Namaste. groetjes Evelyne Depoorter
Gerry Engelen
Gerry Engelen
2019-06-17
aanbevolen
De eerste kennismaking was op de trouwbeurs in Hasselt. We hadden er onmiddellijk een goed gevoel bij. Bij het eerste bezoek werd het voorontwerp uitgetekend en uitgebreid besproken. Mits een paar aanpassingen kwamen we tot het gewenste resultaat. We werden telkens hartelijk ontvangen. Bedankt Kirsten voor de fijne samenwerking! Groetjes, Gerry & Sandra
Jill Drijkoningen
Jill Drijkoningen
2019-05-14
aanbevolen
Kirsten heeft ervoor gezorgd dat ik met haar prachtige ontwerp mijn mama nóg dichter bij me heb. We zijn samen tot een geweldig ontwerp gekomen. Heel erg bedankt!
Heidi Smets
Heidi Smets
2019-03-09
aanbevolen
Ik ben werkelijk supertevreden met het werk dat Kirsten verricht heeft. Ik had een idee in mijn hoofd over een ketting met de eerste letters van de namen van mijn kindjes en Kirsten heeft van dit idee tot werkelijkheid gebracht... en wat een resultaat. De originaliteit en precisie maakt deze halsketting werkelijk “one of a kind”. Dank je wel Kirsten
Bart Bosmans
Bart Bosmans
2019-02-23
aanbevolen
Hartelijk ontvangen door Kirsten in haar gezellig atelier. Na een eerste gesprek voelde ze perfect aan naar wat we op zoek waren! Want het resultaat was verbluffend! Helemaal wat we in gedachten hadden! Top! Een echte aanrader!
Iene Vdp
Iene Vdp
2018-10-29
aanbevolen
Ik kwam Kirsten tegen op een trouwbeurs in Hasselt. Ik deed er mijn eerste ideetjes op voor trouwringen. Ik voelde me al snel aangetrokken tot het ruime aanbod aan mooie ringen dat Kirsten tentoonstelde en de vriendelijke en vrijblijvende benadering door Kirsten dus maakte ik samen met mijn toekomstige een afspraak. Intussen zijn we een jaar verder en dragen zowel ik als mijn man met ongelofelijk veel plezier en fierheid onze ringen. Kirsten levert prachtig werk af, ze heeft voor elk wat wils! En dankzij haar leuke idee draag ik bovendien een stukje van mijn overleden grootvader (en peter) alsook mijn meter in mijn trouwring. Kirsten vroeg namelijk of ik betekenisvol goud had dat ik misschien wilde verwerken in de ring en zo komt het dat de trouwring van mijn peter en het geboortarmbandje dat ik kreeg van mijn meter nu versmolten zitten in mijn trouwring. Alles is van begin tot einde correct en gemoedelijk verlopen, een absolute aanrader dus!!
Evi Corvers
Evi Corvers
2018-10-21
aanbevolen
Wij zijn jouw vorig jaar tegen gekomen op de beurs liefdevol trouwen in Hasselt. Jouw werk viel ons dadelijk in het oog! Danzij jou hebben wij onze droom ringen waarbij je een stukje van onze familie erin verwerkt hebt! Je mag zeer trots zijn op je werk! Top goudsmid!

Diensten

In het atelier van Kirsten Vos worden goud, zilver en edelstenen met ambachtelijke vaardigheid omgetoverd tot handgemaakte en unieke juwelen

Erfstukken moderniseren

Laat je erfstukken omsmelten tot een eigentijds juweel

Herstellingen

Ringen vergroten of verkleinen, colliers solderen, slotjes herstellen, parels knopen,…

Herdenkings juweelen

Wij maken voor u een prachtig juweel om te koesteren en voegen hier een kleine hoeveelheid as aan toe zodat u uw geliefde steeds dicht bij u draagt.

Trouwringen

Ieder koppel is uniek, daarom is er ook enorm veel vraag naar op maat ontworpen trouwringen! In samenspraak met Kirsten creëert zij voor jullie de perfecte trouwringen voor jullie speciale dag!

Kirsten Vos

Het ontwerpen van de unieke handgemaakte juwelen doe ik met hart en ziel. Elke creatie is voor mij een pronkstuk dat de persoonlijkheid van de drager weerspiegelt. Ik begon met een opleiding tot goudsmid aan het technisch instituut te Antwerpen. In 1997 ging ik de uitdaging aan om mij te vestigen als zelfstandige goudsmid/juwelier en opende mijn atelier in hartje Riemst. Mijn tweede splinternieuw atelier te Hasselt werd geopend in de zomer van 2018.

Het team

Kirsten Vos

Ontwerpster

Het ontwerpen van de unieke handgemaakte juwelen doe ik, met hart en ziel. Elke creatie is voor mij een pronkstuk dat de persoonlijkheid van de drager weerspiegelt.

Maurice

Creatieve vierpoot

Maurice is onze mascotte. Hij zorgt dat alle projecten dat extra vleugje creativiteit krijgen en ontvangt klanten met de grootste liefde en vriendelijkheid.

Neem contact op

Heb je een vraag? Stuur me een mailtje en ik help je met veel plezier verder!

Nieuwssbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Atelier

Maak een afspraak en kom eens langs in het atelier

Hasselt

Kliniekstraat 13 | 3500 Hasselt

Maandag gesloten
Dinsdag 10u-18u
Woensdag 10u-18u
Donderdag 10u-21u
Vrijdag 10u-18u
Zaterdag 10u-17u
Zondag gesloten
Steeds op afspraak